kassasystemen voor restaurants, café's, discotheken, snackbars, frituren, bakkerijen, enz...

Opties

Het basissysteem van het kassasysteem kan je natuurlijk uitbreiden met enkel opties.


 • Sleutelbeheer

  In het basissysteem loggen de obers in op het systeem met een button op het scherm. Je kan hier ook kiezen om de obers te laten inloggen via een RFID-sleutel. Dit is een unieke transponder in de vorm van een armband of creditkaart. Standaard worden 5 sleutels bijgeleverd.

 • Extra printers

  Standaard wordt het basissysteem geleverd met één thermische printer, u kan echter tot 4 printers op het systeem aansluiten.

 • Personalisatie

  Standaard heeft de basisversie 10 tafels, we bieden je wel de mogelijkheid om een volledig tafelplan van uw zaak op het scherm te zetten. En we zetten ook al uw artikels direct in het systeem via een excel bestand.

 • Cloud backup

  Met deze opties houden wij een extra backup van uw configuratie bij in ons datacenter. Deze maakt een kopie van uw instellingen, configuratie en artikels.

airPOS, het draadloos systeem

Met onze Wireless module kan je bestellingen opnemen en afrekenen rechtstreeks op het terras of aan de tafel en dit op je eigen GSM. Met onze draadloze printer wordt het afrekenticket ook aan tafel uitgeprint.

Meer weten
 • Netwerk oplossingen

  Ons systeem werkt perfect in een netwerkomgeving, dit zowel bekabeld als draadloos. Desgewenst zetten we het kassasysteem op een tablet of een extra All-in-One PC.

 • Facturatie link

  Met de Facturatie Link maakt de klant van een afrekenticket zelf zijn factuur. U hoeft enkel op het einde van de maand uw facturen te downloaden, Zelf hoeft u niets te doen de klant doet alles voor u.

  Meer weten
 • Label print

  Hiermee print u labels voor bepaalde artikels, Ideaal voor broodjeszaken om je verpakte broodjes te labelen.

 • Online reservaties

  U kan ook uw reservaties online laten gebeuren. Wij leveren je de module ter integratie voor op je website. Zo heb je overal je reservatieboek bij de hand.

  Meer weten